Huizenmarkt Boshoven-Vrakker in Weert (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Boshoven-Vrakker

Woningmarkt Boshoven-Vrakker

Boshoven-Vrakker is een buurt in de wijk Boshoven en plaats Weert binnen de gemeente Weert. Deze buurt telt volgens het CBS 6.670 inwoners. Momenteel staan er 16 woningen te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boshoven-Vrakker. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 318.561 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 16
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 318.561
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Boshoven-Vrakker

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Boshoven-Vrakker is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Boshoven-Vrakker moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Boshoven-Vrakker.

Woningen recent verkocht in Boshoven-Vrakker

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Boshoven-Vrakker. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Boshoven-Vrakker.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Boshoven-Vrakker. Een eengezinswoning in Boshoven-Vrakker komt het meest (90%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Boshoven-Vrakker

In Boshoven-Vrakker wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Boshoven-Vrakker

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Boshoven-Vrakker (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Boshoven-Vrakker
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Boshoven-Vrakker

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Boshoven-Vrakker vergeleken met de Weert en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Boshoven-Vrakker waar ligt dat?

Woningen te koop Boshoven-Vrakker

Wil je een huis kopen in Boshoven-Vrakker? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Boshoven-Vrakker . Er staan momenteel 16 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Boshoven-Vrakker alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Boshoven-Vrakker.

Bekijk hier alle koopwoningen in Boshoven-Vrakker. Zoek je huurwoning in Boshoven-Vrakker? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Boshoven-Vrakker

Starterswoningen in Boshoven-Vrakker zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Boshoven-Vrakker zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Boshoven-Vrakker zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Boshoven-Vrakker? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Boshoven-Vrakker

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Boshoven-Vrakker is 2.650 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.463 euro).

Leeftijden Boshoven-Vrakker

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Boshoven-Vrakker vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Boshoven-Vrakker

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Boshoven-Vrakker. De buurt zelf valt binnen de wijk Boshoven in de gemeente Weert.

Boshoven-Vrakker Oud-Boshoven Centrum-Noord Boshoven buitengebied Industrieterrein Boshoverheide

Alle straten van Boshoven-Vrakker

Boshoven-Vrakker bestaat uit 97 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.