Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Waddinxveen

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Waddinxveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Waddinxveen

Waddinxveen is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 27.570 inwoners. Momenteel staan er 56 woningen te koop en zijn er recent 132 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waddinxveen. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 316.969.

Woningen te koop 56
Woningen recent verkocht 132
Gemiddelde vraagprijs € 451.534
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 316.969
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Waddinxveen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Waddinxveen is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Waddinxveen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Waddinxveen.

Woningen recent verkocht in Waddinxveen

Er zijn recent 132 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Waddinxveen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Waddinxveen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Waddinxveen. Een eengezinswoning in Waddinxveen komt het meest (47%) voor. Daarna komt een galerijflat met 20% het meest voor.

Gezinssamenstelling Waddinxveen

In Waddinxveen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Waddinxveen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Waddinxveen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Waddinxveen

Starterswoningen in gemeente Waddinxveen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Waddinxveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Waddinxveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Waddinxveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Waddinxveen

Wil je een huis kopen in gemeente Waddinxveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Waddinxveen . Er staan momenteel 56 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Waddinxveen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Waddinxveen.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Waddinxveen. Zoek je huurwoning in gemeente Waddinxveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Waddinxveen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Waddinxveen is 3.883 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.548 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Waddinxveen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Waddinxveen vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Waddinxveen

De gemeente Waddinxveen telt 1 plaats.

Waddinxveen

Wijken van Waddinxveen

Waddinxveen bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.