logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt 01 in Waddinxveen

Begrijp de huizenprijzen in 01 Waddinxveen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in 01 Waddinxveen

01 is een wijk in de plaats Waddinxveen binnen de gemeente Waddinxveen. Deze wijk telt volgens het CBS 7.615 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 01. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 411.693 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 31
Gemiddelde vraagprijs € 411.693
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in 01

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 01 is 18 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 01 moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 01.

Woningen recent verkocht in 01

Er zijn recent 31 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 01. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 01.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 01. Een eengezinswoning in 01 komt het meest (49%) voor. Daarna komt een galerijflat met 37% het meest voor.

Gezinssamenstelling 01

In 01 wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat 01

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van 01 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers 01

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van 01 vergeleken met de Waddinxveen en Nederland.

Huizenprijzen in 01 Waddinxveen

Starterswoningen in 01 Waddinxveen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in 01 Waddinxveen zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 01 Waddinxveen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in 01 Waddinxveen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop 01 Waddinxveen

Wil je een huis kopen in 01 Waddinxveen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 01 Waddinxveen . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 01 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 01.

Bekijk alle koopwoningen in 01 Waddinxveen. Zoek je huurwoning in 01 Waddinxveen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in 01

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 01 is 3.683 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.138 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden 01

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 01 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in 01

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in 01? Ontdek ook de buurten binnen de wijk 01

Groenswaard 1 Groenswaard 2 Groenswaard 3 Peter Zuidlaan en Horstenbuurt West 1 Bomenwijk