logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied Winsum in Winsum

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied Winsum Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Winsum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Winsum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Winsum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Winsum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Winsum. Een landhuis in Buitengebied Winsum komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 50% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Winsum

In Buitengebied Winsum wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Winsum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Winsum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Buitengebied Winsum Waadhoeke

Starterswoningen in Buitengebied Winsum Waadhoeke zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Winsum Waadhoeke zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Winsum Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Buitengebied Winsum Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Buitengebied Winsum Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Buitengebied Winsum Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Winsum Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Winsum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Winsum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Winsum Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied Winsum Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Buitengebied Winsum Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Buitengebied Winsum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Winsum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Winsum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Winsum. De buurt zelf valt binnen de wijk Nsum in de gemeente Waadhoeke.

Buitengebied Winsum Winsum Winsum Bedrijventerrein

Alle straten van Buitengebied Winsum

Buitengebied Winsum bestaat uit 7 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.