logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Winsum Bedrijventerrein in Winsum

Begrijp de huizenprijzen in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Winsum Bedrijventerrein

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Winsum Bedrijventerrein. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Winsum Bedrijventerrein.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Winsum Bedrijventerrein. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Winsum Bedrijventerrein

In Winsum Bedrijventerrein wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Winsum Bedrijventerrein

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Winsum Bedrijventerrein (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke

Starterswoningen in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke

Wil je een huis kopen in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Winsum Bedrijventerrein alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Winsum Bedrijventerrein.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke.

Bekijk alle koopwoningen in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke. Zoek je huurwoning in Winsum Bedrijventerrein Waadhoeke? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Leeftijden Winsum Bedrijventerrein

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Winsum Bedrijventerrein vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Winsum Bedrijventerrein

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Winsum Bedrijventerrein. De buurt zelf valt binnen de wijk Nsum in de gemeente Waadhoeke.

Buitengebied Winsum Winsum Winsum Bedrijventerrein

Alle straten van Winsum Bedrijventerrein

Winsum Bedrijventerrein bestaat uit 2 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.