Huizenmarkt Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum in Franeker (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

Woningmarkt Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum is een buurt in de wijk - Franeker Zuidwest en plaats Franeker binnen de gemeente Waadhoeke. Deze buurt telt volgens het CBS 3.380 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 396.138 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 396.138
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum.

Woningen recent verkocht in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

In Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum
Binnenring: Nederland

Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum waar ligt dat?

Woningen te koop Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

Wil je een huis kopen in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum.

Bekijk hier alle koopwoningen in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum. Zoek je huurwoning in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum is 2.347 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.363 euro).

Leeftijden Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum. De buurt zelf valt binnen de wijk - Franeker Zuidwest in de gemeente Waadhoeke.

Franeker - Sexbierumerplan Franeker - 't War, Witzens en Groot Lankum Franeker - Zuid Franeker - Industriegebied West en bedrijventerrein Kie