Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Vught

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Vught met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Vught

Vught is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 26.415 inwoners. Momenteel staan er 63 woningen te koop en zijn er recent 136 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vught. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 449.624.

Woningen te koop 63
Woningen recent verkocht 136
Gemiddelde vraagprijs € 688.734
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 449.624
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Vught

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Vught is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Vught moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Vught.

Woningen recent verkocht in Vught

Er zijn recent 136 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Vught. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Vught.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Vught. Een eengezinswoning in Vught komt het meest (56%) voor. Daarna komt een portiekflat met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Vught

In Vught wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Vught

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Vught (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Vught

Starterswoningen in gemeente Vught zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Vught zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Vught zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Vught? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Vught

Wil je een huis kopen in gemeente Vught? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Vught . Er staan momenteel 63 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Vught alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Vught.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Vught. Zoek je huurwoning in gemeente Vught? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Vught

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Vught is 4.444 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.303 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Vught

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Vught vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Vught

De gemeente Vught telt 2 plaatsen.

Cromvoirt Vught

Wijken van Vught

Vught bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.