logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Cromvoirt

Begrijp de huizenprijzen in Cromvoirt met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Cromvoirt

Cromvoirt is een plaats in de gemeente Vught. Deze plaats telt volgens het CBS 32.113 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cromvoirt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 614.353 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 614.353
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Cromvoirt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cromvoirt is 41 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cromvoirt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Cromvoirt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cromvoirt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cromvoirt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Cromvoirt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cromvoirt. Een eengezinswoning in Cromvoirt komt het meest (59%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cromvoirt

In Cromvoirt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cromvoirt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cromvoirt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Cromvoirt

Starterswoningen in Cromvoirt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cromvoirt zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cromvoirt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Cromvoirt? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Cromvoirt

Wil je een huis kopen in Cromvoirt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cromvoirt . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Cromvoirt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cromvoirt.

Bekijk alle koopwoningen in Cromvoirt. Zoek je huurwoning in Cromvoirt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Cromvoirt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cromvoirt is 4.714 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.455 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Cromvoirt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cromvoirt vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Cromvoirt

Cromvoirt bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.