De Huizenmarkt in Cromvoirt (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Cromvoirt

Woningmarkt Cromvoirt

Cromvoirt is een plaats in de gemeente Vught. Deze plaats telt volgens het CBS 26.415 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cromvoirt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 676.431 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 676.431
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Cromvoirt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Cromvoirt is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Cromvoirt kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Cromvoirt

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Cromvoirt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Cromvoirt.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Cromvoirt. Een eengezinswoning in Cromvoirt komt het meest (59%) voor. Daarna komt een villa met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Cromvoirt

In Cromvoirt wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Cromvoirt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Cromvoirt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Cromvoirt
Binnenring: Nederland

Cromvoirt waar ligt dat?

Woningen te koop Cromvoirt

Wil je een huis kopen in Cromvoirt? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Cromvoirt . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Cromvoirt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Cromvoirt.

Bekijk hier alle koopwoningen in Cromvoirt. Zoek je huurwoning in Cromvoirt? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Cromvoirt

Starterswoningen in Cromvoirt zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Cromvoirt zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Cromvoirt zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Cromvoirt? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Cromvoirt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Cromvoirt is 4.561 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.623 euro).

Leeftijden Cromvoirt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Cromvoirt vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Cromvoirt

Cromvoirt bestaat uit 3 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.