De Huizenmarkt gemeente Voorst (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Voorst

Woningmarkt Voorst

Voorst is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.305 inwoners. Momenteel staan er 61 woningen te koop en zijn er recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorst. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 61
Woningen recent verkocht 65
Gemiddelde vraagprijs € 568.012
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Voorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Voorst is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Voorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Voorst.

Woningen recent verkocht in Voorst

Er zijn recent 65 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Voorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Voorst. Een eengezinswoning in Voorst komt het meest (65%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Voorst

In Voorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Voorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Voorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Voorst
Binnenring: Nederland

Voorst waar ligt dat?

Woningen te koop Voorst

Wil je een huis kopen in Voorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Voorst . Er staan momenteel 61 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Voorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Voorst.

Bekijk hier alle koopwoningen in Voorst. Zoek je huurwoning in Voorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Voorst

Starterswoningen in Voorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Voorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Voorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Voorst? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Voorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Voorst is 3.781 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.468 euro).

Leeftijden Voorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Voorst vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Voorst

De gemeente Voorst telt 8 plaatsen.

Klarenbeek Nijbroek Steenenkamer Terwolde Teuge Twello Voorst Wilp

Alle wijken van Voorst

Voorst bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.