Huizenprijzen en de huizenmarkt in gemeente Voorst

Begrijp de huizenprijzen in gemeente Voorst met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in gemeente Voorst

Voorst is een gemeente in de provincie Gelderland. Deze gemeente telt volgens het CBS 24.305 inwoners. Momenteel staan er 39 woningen te koop en zijn er recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorst. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland. De gemiddelde WOZ-waarde van Amsterdam in 2021 is € 423.309.

Woningen te koop 39
Woningen recent verkocht 82
Gemiddelde vraagprijs € 606.799
Gemiddelde WOZ-waarde (2021) € 423.309
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Voorst

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Voorst is 23 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Voorst moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Voorst.

Woningen recent verkocht in Voorst

Er zijn recent 82 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorst. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Voorst.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Voorst. Een eengezinswoning in Voorst komt het meest (66%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 8% het meest voor.

Gezinssamenstelling Voorst

In Voorst wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Voorst

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Voorst (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in gemeente Voorst

Starterswoningen in gemeente Voorst zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in gemeente Voorst zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in gemeente Voorst zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in gemeente Voorst? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop gemeente Voorst

Wil je een huis kopen in gemeente Voorst? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in gemeente Voorst . Er staan momenteel 39 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Voorst alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Voorst.

Bekijk alle koopwoningen in gemeente Voorst. Zoek je huurwoning in gemeente Voorst? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Voorst

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Voorst is 3.947 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.781 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Voorst

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Voorst vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Voorst

De gemeente Voorst telt 8 plaatsen.

Klarenbeek Nijbroek Steenenkamer Terwolde Teuge Twello Voorst Wilp

Wijken van Voorst

Voorst bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.