logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Nijbroek

Begrijp de huizenprijzen in Nijbroek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Nijbroek

Nijbroek is een plaats in de gemeente Voorst. Deze plaats telt volgens het CBS 25.215 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 623.945 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 4
Gemiddelde vraagprijs € 623.945
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Nijbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijbroek is 88 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijbroek

Er zijn recent 4 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijbroek.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijbroek. Een eengezinswoning in Nijbroek komt het meest (47%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 43% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijbroek

In Nijbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Nijbroek

Starterswoningen in Nijbroek zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Nijbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Nijbroek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Nijbroek

Wil je een huis kopen in Nijbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijbroek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijbroek.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Nijbroek.

Bekijk alle koopwoningen in Nijbroek. Zoek je huurwoning in Nijbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Nijbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijbroek is 3.373 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.667 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Nijbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Nijbroek

Nijbroek bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.