De Huizenmarkt in Nijbroek (mei 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Nijbroek

Woningmarkt Nijbroek

Nijbroek is een plaats in de gemeente Voorst. Deze plaats telt volgens het CBS 24.305 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijbroek. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 527.866 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 527.866
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Nijbroek

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nijbroek is 74 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nijbroek kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Nijbroek

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nijbroek. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nijbroek.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Nijbroek. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nijbroek. Een eengezinswoning in Nijbroek komt het meest (48%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 41% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nijbroek

In Nijbroek wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Nijbroek

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Nijbroek (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nijbroek
Binnenring: Nederland

Nijbroek waar ligt dat?

Woningen te koop Nijbroek

Wil je een huis kopen in Nijbroek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nijbroek . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Nijbroek alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nijbroek.

Bekijk hier alle koopwoningen in Nijbroek. Zoek je huurwoning in Nijbroek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Nijbroek

Starterswoningen in Nijbroek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nijbroek zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nijbroek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nijbroek? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nijbroek

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nijbroek is 2.772 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.403 euro).

Leeftijden Nijbroek

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nijbroek vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Nijbroek

Nijbroek bestaat uit 4 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.