Alle woningmarktinfo Nassauwijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Nassauwijk

Een eerste blik op Nassauwijk

Nassauwijk is een buurt in de gemeente Voorschoten. Deze buurt telt volgens het CBS 25.450 inwoners. Momenteel staan er 8 woningen te koop en zijn er recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nassauwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 671.414 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 8
Woningen recent verkocht 20
Gemiddelde vraagprijs € 671.414
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Nassauwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Nassauwijk is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Nassauwijk moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Nassauwijk.

Woningen recent verkocht in Nassauwijk

Er zijn recent 20 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Nassauwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Nassauwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Nassauwijk. Een eengezinswoning in Nassauwijk komt het meest (41%) voor. Daarna komt een portiekflat met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Nassauwijk

In Nassauwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Nassauwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Nassauwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Nassauwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Nassauwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Nassauwijk vergeleken met de Voorschoten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Nassauwijk

Wil je een huis kopen in Nassauwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Nassauwijk . Er staan momenteel 8 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Nassauwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Nassauwijk.

Zoek je huurwoning in Nassauwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Nassauwijk.

Huizenprijzen in Nassauwijk

Starterswoningen in Nassauwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Nassauwijk zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Nassauwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Nassauwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Nassauwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Nassauwijk is 4.834 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.992 euro).

Leeftijden Nassauwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Nassauwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Nassauwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Nassauwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Voorschoten.

Noord-Hofland Adegeest Boschgeest Bijdorp Vlietwijk Starrenburg Dobbewijk Krimwijk Centrum Nassauwijk Bloemenwijk Buitengebied

Alle straten van Nassauwijk

Nassauwijk bestaat uit 27 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen