Alle woningmarktinfo Gemeente Voorschoten

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Voorschoten

Een eerste blik op Voorschoten

Voorschoten is een gemeente in de provincie Zuid-Holland. Deze gemeente telt volgens het CBS 25.450 inwoners. Momenteel staan er 107 woningen te koop en zijn er recent 158 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorschoten. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 107
Woningen recent verkocht 158
Gemiddelde vraagprijs € 598.985
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Voorschoten

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Voorschoten is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Voorschoten moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Voorschoten.

Woningen recent verkocht in Voorschoten

Er zijn recent 158 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Voorschoten. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Voorschoten.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Voorschoten. Een portiekflat in Voorschoten komt het meest (32%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 32% het meest voor.

Gezinssamenstelling Voorschoten

In Voorschoten wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Voorschoten

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Voorschoten (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Voorschoten
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Voorschoten

Wil je een huis kopen in Voorschoten? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Voorschoten . Er staan momenteel 107 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Voorschoten alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Voorschoten.

Zoek je huurwoning in Voorschoten? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Voorschoten.

Huizenprijzen in Voorschoten

Starterswoningen in Voorschoten zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Voorschoten zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Voorschoten zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Voorschoten? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Voorschoten

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Voorschoten is 4.416 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.071 euro).

Leeftijden Voorschoten

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Voorschoten vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Voorschoten

De gemeente Voorschoten telt 1 plaats.

Voorschoten

Alle wijken van Voorschoten

Voorschoten bestaat uit 1 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Wijk
00
Instellingen zijn opgeslagen