Alle woningmarktinfo Krimwijk

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Krimwijk

Een eerste blik op Krimwijk

Krimwijk is een buurt in de gemeente Voorschoten. Deze buurt telt volgens het CBS 25.450 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krimwijk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 749.504 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 749.504
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Krimwijk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Krimwijk is 35 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Krimwijk kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Krimwijk

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Krimwijk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Krimwijk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Krimwijk. Een portiekflat in Krimwijk komt het meest (54%) voor. Daarna komt een herenhuis met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Krimwijk

In Krimwijk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Krimwijk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Krimwijk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Krimwijk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Krimwijk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Krimwijk vergeleken met de Voorschoten en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Krimwijk

Wil je een huis kopen in Krimwijk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Krimwijk . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Krimwijk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Krimwijk.

Zoek je huurwoning in Krimwijk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Krimwijk.

Huizenprijzen in Krimwijk

Starterswoningen in Krimwijk zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Krimwijk zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Krimwijk zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Krimwijk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Krimwijk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Krimwijk is 5.094 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (4.951 euro).

Leeftijden Krimwijk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Krimwijk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Krimwijk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Krimwijk. De buurt zelf valt binnen de wijk 00 in de gemeente Voorschoten.

Noord-Hofland Adegeest Boschgeest Bijdorp Vlietwijk Starrenburg Dobbewijk Krimwijk Centrum Nassauwijk Bloemenwijk Buitengebied

Alle straten van Krimwijk

Krimwijk bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen