Huizenprijzen en de huizenmarkt Marinebuurt in Hellevoetsluis

Begrijp de huizenprijzen in Marinebuurt Hellevoetsluis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Marinebuurt Hellevoetsluis

Marinebuurt is een buurt in de wijk Hellevoet en plaats Hellevoetsluis binnen de gemeente Hellevoetsluis. Deze buurt telt volgens het CBS 4.710 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marinebuurt. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 282.616 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 282.616
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Marinebuurt

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Marinebuurt is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Marinebuurt moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Marinebuurt.

Woningen recent verkocht in Marinebuurt

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Marinebuurt. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Marinebuurt.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Marinebuurt. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Marinebuurt

In Marinebuurt wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Marinebuurt

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Marinebuurt (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Marinebuurt

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Marinebuurt vergeleken met de Hellevoetsluis en Nederland.

Woningen te koop Marinebuurt Hellevoetsluis

Wil je een huis kopen in Marinebuurt Hellevoetsluis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Marinebuurt Hellevoetsluis . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Marinebuurt alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Marinebuurt.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Marinebuurt Hellevoetsluis.

Bekijk alle koopwoningen in Marinebuurt Hellevoetsluis. Zoek je huurwoning in Marinebuurt Hellevoetsluis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Marinebuurt

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Marinebuurt is 2.700 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.709 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Marinebuurt

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Marinebuurt vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Marinebuurt

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Marinebuurt. De buurt zelf valt binnen de wijk Hellevoet in de gemeente Hellevoetsluis.

De Vesting Glaciswijk Groote Weergors Marinebuurt Dichters- en Schrijversbuurt

Alle straten van Marinebuurt

Marinebuurt bestaat uit 16 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.