Huizenmarkt Kennishaven in Vlissingen (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kennishaven

Woningmarkt Kennishaven

Kennishaven is een buurt in de wijk Binnen- en Buitenhavens en plaats Vlissingen binnen de gemeente Vlissingen. Deze buurt telt volgens het CBS 80 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kennishaven. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 823.579 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 823.579
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Kennishaven

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kennishaven is nog onbekend.

Woningen recent verkocht in Kennishaven

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kennishaven. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kennishaven.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kennishaven. Een villa in Kennishaven komt het meest (75%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kennishaven

In Kennishaven wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kennishaven

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kennishaven (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kennishaven
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kennishaven

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kennishaven vergeleken met de Vlissingen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kennishaven waar ligt dat?

Woningen te koop Kennishaven

Wil je een huis kopen in Kennishaven? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kennishaven . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kennishaven alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kennishaven.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kennishaven.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kennishaven. Zoek je huurwoning in Kennishaven? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kennishaven

Starterswoningen in Kennishaven zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kennishaven zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kennishaven zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kennishaven? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kennishaven

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kennishaven is 3.168 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (4.631 euro).

Leeftijden Kennishaven

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kennishaven vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kennishaven

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kennishaven. De buurt zelf valt binnen de wijk Binnen- en Buitenhavens in de gemeente Vlissingen.

Kennishaven Buitenhaven

Alle straten van Kennishaven

Kennishaven bestaat uit 23 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.