Huizenmarkt Hei- en Boeicop Polder in Hei- en Boeicop (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Hei- en Boeicop Polder

Woningmarkt Hei- en Boeicop Polder

Hei- en Boeicop Polder is een buurt in de wijk Hei- en Boeicop en plaats Hei- en Boeicop binnen de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 995 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop Polder. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 701.902 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 701.902
Percentage gezinnen met kinderen 46%

Verkoopduur woningen in Hei- en Boeicop Polder

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hei- en Boeicop Polder is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hei- en Boeicop Polder kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Hei- en Boeicop Polder

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop Polder. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hei- en Boeicop Polder.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Hei- en Boeicop Polder. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Hei- en Boeicop Polder

In Hei- en Boeicop Polder wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hei- en Boeicop Polder

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hei- en Boeicop Polder (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Hei- en Boeicop Polder
Binnenring: Nederland

Hei- en Boeicop Polder waar ligt dat?

Woningen te koop Hei- en Boeicop Polder

Wil je een huis kopen in Hei- en Boeicop Polder? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hei- en Boeicop Polder . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hei- en Boeicop Polder alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hei- en Boeicop Polder.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Hei- en Boeicop Polder.

Bekijk hier alle koopwoningen in Hei- en Boeicop Polder. Zoek je huurwoning in Hei- en Boeicop Polder? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Hei- en Boeicop Polder

Starterswoningen in Hei- en Boeicop Polder zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Hei- en Boeicop Polder zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hei- en Boeicop Polder zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Hei- en Boeicop Polder? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Hei- en Boeicop Polder

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hei- en Boeicop Polder is 5.826 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.900 euro).

Leeftijden Hei- en Boeicop Polder

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hei- en Boeicop Polder vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hei- en Boeicop Polder

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hei- en Boeicop Polder. De buurt zelf valt binnen de wijk Hei- en Boeicop in de gemeente Vijfheerenlanden.

Hei- en Boeicop Kern Hei- en Boeicop Polder