Alle woningmarktinfo Zijderveld

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Zijderveld

Een eerste blik op Zijderveld

Zijderveld is een buurt in de gemeente Vijfheerenlanden. Deze buurt telt volgens het CBS 2.055 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zijderveld. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 436.160 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 2
Gemiddelde vraagprijs € 436.160
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Zijderveld

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Zijderveld is 49 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Zijderveld kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Zijderveld

Er zijn recent 2 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Zijderveld. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Zijderveld.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Zijderveld. Een eengezinswoning in Zijderveld komt het meest (72%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Zijderveld

In Zijderveld wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Zijderveld

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Zijderveld (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Zijderveld
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Zijderveld

Wil je een huis kopen in Zijderveld? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Zijderveld . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Zijderveld alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Zijderveld.

Zoek je huurwoning in Zijderveld? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Zijderveld.

Huizenprijzen in Zijderveld

Starterswoningen in Zijderveld zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Zijderveld zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Zijderveld zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Zijderveld? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Zijderveld

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Zijderveld is 4.178 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.582 euro).

Leeftijden Zijderveld

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Zijderveld vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Zijderveld

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Zijderveld. De buurt zelf valt binnen de wijk Everdingen in de gemeente Vijfheerenlanden.

Everdingen Zijderveld Diefdijk (gedeeltelijk) Verspreide huizen Everdingen

Alle straten van Zijderveld

Zijderveld bestaat uit 11 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen