Huizenmarkt Landweert 3 in Venray (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Landweert 3

Woningmarkt Landweert 3

Landweert 3 is een buurt in de wijk Landweert en plaats Venray binnen de gemeente Venray. Deze buurt telt volgens het CBS 6.305 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landweert 3. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 366.840 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 366.840
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Landweert 3

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Landweert 3 is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Landweert 3 kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Landweert 3

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Landweert 3. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Landweert 3.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Landweert 3. Een eengezinswoning in Landweert 3 komt het meest (96%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Landweert 3

In Landweert 3 wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Landweert 3

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Landweert 3 (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Landweert 3
Binnenring: Nederland

Landweert 3 waar ligt dat?

Woningen te koop Landweert 3

Wil je een huis kopen in Landweert 3? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Landweert 3 . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Landweert 3 alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Landweert 3.

Bekijk hier alle koopwoningen in Landweert 3. Zoek je huurwoning in Landweert 3? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Landweert 3

Starterswoningen in Landweert 3 zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Landweert 3 zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Landweert 3 zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Landweert 3? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Landweert 3

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Landweert 3 is 2.474 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.463 euro).

Leeftijden Landweert 3

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Landweert 3 vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Landweert 3

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Landweert 3. De buurt zelf valt binnen de wijk Landweert in de gemeente Venray.

Landweert 1 Landweert 2 Landweert 3 Keizersveld

Alle straten van Landweert 3

Landweert 3 bestaat uit 30 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.