Alle woningmarktinfo Velden-West

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Velden-West

Een eerste blik op Velden-West

Velden-West is een buurt in de gemeente Venlo. Deze buurt telt volgens het CBS 5.155 inwoners. Momenteel staan er 2 woningen te koop en zijn er recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velden-West. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 293.210 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 2
Woningen recent verkocht 9
Gemiddelde vraagprijs € 293.210
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Velden-West

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Velden-West is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Velden-West kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Velden-West

Er zijn recent 9 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Velden-West. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Velden-West.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Velden-West. Een eengezinswoning in Velden-West komt het meest (74%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 13% het meest voor.

Gezinssamenstelling Velden-West

In Velden-West wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Velden-West

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Velden-West (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Velden-West
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Velden-West

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Velden-West vergeleken met de Venlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Velden-West

Wil je een huis kopen in Velden-West? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Velden-West . Er staan momenteel 2 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Velden-West alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Velden-West.

Zoek je huurwoning in Velden-West? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Velden-West.

Huizenprijzen in Velden-West

Starterswoningen in Velden-West zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Velden-West zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Velden-West zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Velden-West? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Velden-West

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Velden-West is 1.862 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (1.987 euro).

Leeftijden Velden-West

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Velden-West vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Velden-West

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Velden-West. De buurt zelf valt binnen de wijk Velden in de gemeente Venlo.

Velden-West Velden-Oost Hasselderheide Schandelo Hasselt en Het Vorst De Krosselt Verspreide huizen Velden

Alle straten van Velden-West

Velden-West bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen