Alle woningmarktinfo Oud-Valkenburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oud-Valkenburg

Een eerste blik op Oud-Valkenburg

Oud-Valkenburg is een buurt in de gemeente Valkenburg aan de Geul. Deze buurt telt volgens het CBS 1.470 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Valkenburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 4.434.697 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 4.434.697
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Oud-Valkenburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud-Valkenburg is 64 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud-Valkenburg kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Oud-Valkenburg

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud-Valkenburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud-Valkenburg.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Oud-Valkenburg. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud-Valkenburg. Een eengezinswoning in Oud-Valkenburg komt het meest (78%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 17% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud-Valkenburg

In Oud-Valkenburg wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oud-Valkenburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oud-Valkenburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oud-Valkenburg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oud-Valkenburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud-Valkenburg vergeleken met de Valkenburg aan de Geul en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Oud-Valkenburg

Wil je een huis kopen in Oud-Valkenburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud-Valkenburg . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud-Valkenburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud-Valkenburg.

Zoek je huurwoning in Oud-Valkenburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oud-Valkenburg.

Huizenprijzen in Oud-Valkenburg

Starterswoningen in Oud-Valkenburg zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud-Valkenburg zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud-Valkenburg zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oud-Valkenburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oud-Valkenburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud-Valkenburg is 5.273 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (10.779 euro).

Leeftijden Oud-Valkenburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud-Valkenburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oud-Valkenburg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oud-Valkenburg. De buurt zelf valt binnen de wijk : Schin op Geul - Oud-Valkenburg in de gemeente Valkenburg aan de Geul.

Schin op Geul Schoonbron Oud-Valkenburg Strucht Gerendal Keutenberg - Sousberg De Kluis

Alle straten van Oud-Valkenburg

Oud-Valkenburg bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen