Huizenprijzen en de huizenmarkt Kom Volkel in Volkel

Begrijp de huizenprijzen in Kom Volkel Uden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kom Volkel Uden

Kom Volkel is een buurt in de wijk Volkel en plaats Volkel binnen de gemeente Uden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kom Volkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 471.631 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 471.631
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Kom Volkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kom Volkel is 14 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kom Volkel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kom Volkel.

Woningen recent verkocht in Kom Volkel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kom Volkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kom Volkel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kom Volkel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kom Volkel

In Kom Volkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kom Volkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kom Volkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kom Volkel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kom Volkel vergeleken met de Uden en Nederland.

Woningen te koop Kom Volkel Uden

Wil je een huis kopen in Kom Volkel Uden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kom Volkel Uden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kom Volkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kom Volkel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kom Volkel Uden.

Bekijk alle koopwoningen in Kom Volkel Uden. Zoek je huurwoning in Kom Volkel Uden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kom Volkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kom Volkel is 2.941 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.410 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kom Volkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kom Volkel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kom Volkel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kom Volkel. De buurt zelf valt binnen de wijk Volkel in de gemeente Uden.

Kom Volkel Vliegbasis Volkel Buitengebied-Volkel