Huizenprijzen en de huizenmarkt Buitengebied-Volkel in Uden

Begrijp de huizenprijzen in Buitengebied-Volkel Uden met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Buitengebied-Volkel Uden

Buitengebied-Volkel is een buurt in de wijk Volkel en plaats Uden binnen de gemeente Uden. Deze buurt telt volgens het CBS 3.480 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied-Volkel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 750.435 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 750.435
Percentage gezinnen met kinderen 37%

Verkoopduur woningen in Buitengebied-Volkel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied-Volkel is 37 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied-Volkel kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied-Volkel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied-Volkel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied-Volkel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Buitengebied-Volkel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Buitengebied-Volkel

In Buitengebied-Volkel wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied-Volkel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied-Volkel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Buitengebied-Volkel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Buitengebied-Volkel vergeleken met de Uden en Nederland.

Woningen te koop Buitengebied-Volkel Uden

Wil je een huis kopen in Buitengebied-Volkel Uden? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied-Volkel Uden . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied-Volkel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied-Volkel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied-Volkel Uden.

Bekijk alle koopwoningen in Buitengebied-Volkel Uden. Zoek je huurwoning in Buitengebied-Volkel Uden? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Buitengebied-Volkel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied-Volkel is 4.670 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (4.245 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Buitengebied-Volkel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied-Volkel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied-Volkel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied-Volkel. De buurt zelf valt binnen de wijk Volkel in de gemeente Uden.

Kom Volkel Vliegbasis Volkel Buitengebied-Volkel