logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Hurdegaryp in Hurdegaryp

Begrijp de huizenprijzen in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel

Hurdegaryp is een buurt in de wijk Hurdegaryp en plaats Hurdegaryp binnen de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze buurt telt volgens het CBS 5.030 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hurdegaryp. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 310.561 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 25
Gemiddelde vraagprijs € 310.561
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in Hurdegaryp

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Hurdegaryp is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Hurdegaryp moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Hurdegaryp.

Woningen recent verkocht in Hurdegaryp

Er zijn recent 25 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Hurdegaryp. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Hurdegaryp.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Hurdegaryp. Een eengezinswoning in Hurdegaryp komt het meest (94%) voor. Daarna komt een portiekflat met 2% het meest voor.

Gezinssamenstelling Hurdegaryp

In Hurdegaryp wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Hurdegaryp

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Hurdegaryp (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Hurdegaryp

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Hurdegaryp vergeleken met de Tytsjerksteradiel en Nederland.

Huizenprijzen in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel

Starterswoningen in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Hurdegaryp Tytsjerksteradiel

Wil je een huis kopen in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Hurdegaryp alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Hurdegaryp.

Bekijk alle koopwoningen in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel. Zoek je huurwoning in Hurdegaryp Tytsjerksteradiel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Hurdegaryp

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Hurdegaryp is 2.586 euro. Dit is een lichte stijging vergeleken met vorige jaar (2.566 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Hurdegaryp

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Hurdegaryp vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Hurdegaryp

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Hurdegaryp. De buurt zelf valt binnen de wijk Hurdegaryp in de gemeente Tytsjerksteradiel.

Hurdegaryp Verspreide huizen Hurdegaryp

Alle straten van Hurdegaryp

Hurdegaryp bestaat uit 54 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.