Gytsjerk

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Gytsjerk

Een eerste blik op Gytsjerk

Gytsjerk is een buurt in de gemeente Tytsjerksteradiel. Deze buurt telt volgens het CBS 2.960 inwoners. Momenteel staan er 5 woningen te koop en zijn er recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Gytsjerk. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 245.939 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 5
Woningen recent verkocht 10
Gemiddelde vraagprijs € 245.939
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Gytsjerk

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Gytsjerk is 41 dagen. Dit is gelijk of nagenoeg gelijk vergeleken met de rest van Nederland. Een bod doen op huis in Gytsjerk kan je waarschijnlijk regelijk gelijk doen op vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Gytsjerk

Er zijn recent 10 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Gytsjerk. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Gytsjerk.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Gytsjerk. Een eengezinswoning in Gytsjerk komt het meest (93%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Gytsjerk

In Gytsjerk wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Gytsjerk

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Gytsjerk (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Gytsjerk
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Gytsjerk

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Gytsjerk vergeleken met de Tytsjerksteradiel en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Gytsjerk

Wil je een huis kopen in Gytsjerk? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Gytsjerk . Er staan momenteel 5 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Gytsjerk alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Gytsjerk.

Zoek je huurwoning in Gytsjerk? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Gytsjerk.

Huizenprijzen in Gytsjerk

Starterswoningen in Gytsjerk zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Gytsjerk zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Gytsjerk zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Gytsjerk? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Gytsjerk

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Gytsjerk is 2.029 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (1.975 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Gytsjerk is lager vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Gytsjerk

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Gytsjerk vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Gytsjerk

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Gytsjerk. De buurt zelf valt binnen de wijk Mûnein in de gemeente Tytsjerksteradiel.

Mûnein Gytsjerk Verspreide huizen Mûnein Verspreide huizen Gytsjerk

Alle straten van Gytsjerk

Gytsjerk bestaat uit 31 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen