Huizenmarkt Verspreide huizen Taarlo in Taarlo (november 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Verspreide huizen Taarlo

Voor deze informatiepagina is helaas nog maar beperkte data beschikbaar. Niet alle velden en grafieken zullen daarom getoond worden.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Taarlo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Taarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Taarlo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Taarlo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Taarlo. Een woonboerderij in Verspreide huizen Taarlo komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Taarlo

In Verspreide huizen Taarlo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Taarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Taarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Verspreide huizen Taarlo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Taarlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Taarlo vergeleken met de Tynaarlo en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Verspreide huizen Taarlo waar ligt dat?

Woningen te koop Verspreide huizen Taarlo

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Taarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Taarlo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Taarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Taarlo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Taarlo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Verspreide huizen Taarlo. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Taarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Taarlo

Starterswoningen in Verspreide huizen Taarlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Taarlo zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Taarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Verspreide huizen Taarlo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Leeftijden Verspreide huizen Taarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Taarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Taarlo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Taarlo. De buurt zelf valt binnen de wijk Zeegse in de gemeente Tynaarlo.

Zeegse Oudemolen Taarlo Verspreide huizen Zeegse Verspreide huizen Oudemolen Verspreide huizen Taarlo

Alle straten van Verspreide huizen Taarlo

Verspreide huizen Taarlo bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.