logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Taarlo in Taarlo

Begrijp de huizenprijzen in Taarlo Tynaarlo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Taarlo Tynaarlo

Taarlo is een buurt in de wijk Zeegse en plaats Taarlo binnen de gemeente Tynaarlo. Deze buurt telt volgens het CBS 575 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Taarlo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 805.673 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 805.673
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Taarlo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Taarlo is 21 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Taarlo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Taarlo.

Woningen recent verkocht in Taarlo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Taarlo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Taarlo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Taarlo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Taarlo. Een woonboerderij in Taarlo komt het meest (63%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 38% het meest voor.

Gezinssamenstelling Taarlo

In Taarlo wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Taarlo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Taarlo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Taarlo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Taarlo vergeleken met de Tynaarlo en Nederland.

Huizenprijzen in Taarlo Tynaarlo

Starterswoningen in Taarlo Tynaarlo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Taarlo Tynaarlo zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Taarlo Tynaarlo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Taarlo Tynaarlo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Taarlo Tynaarlo

Wil je een huis kopen in Taarlo Tynaarlo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Taarlo Tynaarlo . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Taarlo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Taarlo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Taarlo Tynaarlo.

Bekijk alle koopwoningen in Taarlo Tynaarlo. Zoek je huurwoning in Taarlo Tynaarlo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Taarlo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Taarlo is 3.538 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.221 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Taarlo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Taarlo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Taarlo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Taarlo. De buurt zelf valt binnen de wijk Zeegse in de gemeente Tynaarlo.

Zeegse Oudemolen Taarlo Verspreide huizen Zeegse Verspreide huizen Oudemolen Verspreide huizen Taarlo

Alle straten van Taarlo

Taarlo bestaat uit 5 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.