logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Albergen kern in Albergen

Begrijp de huizenprijzen in Albergen kern Tubbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Albergen kern Tubbergen

Albergen kern is een buurt in de wijk Albergen en plaats Albergen binnen de gemeente Tubbergen. Deze buurt telt volgens het CBS 3.595 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albergen kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 558.913 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 8
Gemiddelde vraagprijs € 558.913
Percentage gezinnen met kinderen 44%

Verkoopduur woningen in Albergen kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Albergen kern is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Albergen kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Albergen kern.

Woningen recent verkocht in Albergen kern

Er zijn recent 8 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Albergen kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Albergen kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Albergen kern. Een eengezinswoning in Albergen kern komt het meest (84%) voor. Daarna komt een herenhuis met 5% het meest voor.

Gezinssamenstelling Albergen kern

In Albergen kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Albergen kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Albergen kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Albergen kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Albergen kern vergeleken met de Tubbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Albergen kern Tubbergen

Starterswoningen in Albergen kern Tubbergen zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Albergen kern Tubbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Albergen kern Tubbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Albergen kern Tubbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Albergen kern Tubbergen

Wil je een huis kopen in Albergen kern Tubbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Albergen kern Tubbergen . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Albergen kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Albergen kern.

Bekijk alle koopwoningen in Albergen kern Tubbergen. Zoek je huurwoning in Albergen kern Tubbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Albergen kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Albergen kern is 2.977 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.243 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Albergen kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Albergen kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Albergen kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Albergen kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Albergen in de gemeente Tubbergen.

Albergen kern Verspreide huizen Albergen

Alle straten van Albergen kern

Albergen kern bestaat uit 50 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.