Huizenmarkt Harbrinkhoek kern in Harbrinkhoek (juni 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Harbrinkhoek kern

Woningmarkt Harbrinkhoek kern

Harbrinkhoek kern is een buurt in de wijk Harbrinkhoek en plaats Harbrinkhoek binnen de gemeente Tubbergen. Deze buurt telt volgens het CBS 1.875 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harbrinkhoek kern. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 401.250 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 3
Gemiddelde vraagprijs € 401.250
Percentage gezinnen met kinderen 50%

Verkoopduur woningen in Harbrinkhoek kern

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Harbrinkhoek kern is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Harbrinkhoek kern moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Harbrinkhoek kern.

Woningen recent verkocht in Harbrinkhoek kern

Er zijn recent 3 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Harbrinkhoek kern. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Harbrinkhoek kern.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Harbrinkhoek kern. Een eengezinswoning in Harbrinkhoek kern komt het meest (87%) voor. Daarna komt een herenhuis met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling Harbrinkhoek kern

In Harbrinkhoek kern wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Harbrinkhoek kern

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Harbrinkhoek kern (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Harbrinkhoek kern
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Harbrinkhoek kern

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Harbrinkhoek kern vergeleken met de Tubbergen en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Harbrinkhoek kern waar ligt dat?

Woningen te koop Harbrinkhoek kern

Wil je een huis kopen in Harbrinkhoek kern? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Harbrinkhoek kern . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Harbrinkhoek kern alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Harbrinkhoek kern.

Bekijk hier alle koopwoningen in Harbrinkhoek kern. Zoek je huurwoning in Harbrinkhoek kern? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Harbrinkhoek kern

Starterswoningen in Harbrinkhoek kern zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Harbrinkhoek kern zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Harbrinkhoek kern zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Harbrinkhoek kern? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Harbrinkhoek kern

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Harbrinkhoek kern is 2.953 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.056 euro).

Leeftijden Harbrinkhoek kern

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Harbrinkhoek kern vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Harbrinkhoek kern

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Harbrinkhoek kern. De buurt zelf valt binnen de wijk Harbrinkhoek in de gemeente Tubbergen.

Harbrinkhoek kern Mariaparochie Verspreide huizen Harbrinkhoek

Alle straten van Harbrinkhoek kern

Harbrinkhoek kern bestaat uit 21 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.