logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt in Eikenhof in Harbrinkhoek

Begrijp de huizenprijzen in Eikenhof te Harbrinkhoek met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Eikenhof te Harbrinkhoek

Eikenhof is een straat in de plaats Harbrinkhoek binnen de gemeente Tubbergen . Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eikenhof in Harbrinkhoek. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 450.827
Percentage gezinnen met kinderen 47%

Verkoopduur woningen in Eikenhof

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Eikenhof is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Eikenhof moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Eikenhof.

Woningen recent verkocht in Eikenhof

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Eikenhof. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Eikenhof.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Eikenhof. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Eikenhof. Een eengezinswoning in Eikenhof komt het meest (100%) voor.

Gezinssamenstelling Eikenhof

In Eikenhof wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Eikenhof

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Eikenhof (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Eikenhof te Harbrinkhoek

Starterswoningen in Eikenhof te Harbrinkhoek zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Eikenhof te Harbrinkhoek zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Eikenhof te Harbrinkhoek zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Eikenhof te Harbrinkhoek? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Eikenhof te Harbrinkhoek

Wil je een huis kopen in Eikenhof te Harbrinkhoek? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Eikenhof te Harbrinkhoek . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Eikenhof alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Eikenhof.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Eikenhof te Harbrinkhoek.

Bekijk alle koopwoningen in Eikenhof te Harbrinkhoek. Zoek je huurwoning in Eikenhof te Harbrinkhoek? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Eikenhof

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Eikenhof is 3.011 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.876 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Eikenhof

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Eikenhof vergeleken met de rest van Nederland.

Alle woningen van Eikenhof in Harbrinkhoek

Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht in Eikenhof te Harbrinkhoek.

Adres Postcode Status
Eikenhof 1 7615 RB Nog niet te koop
Eikenhof 3 7615 RB Nog niet te koop
Eikenhof 4 7615 RB Nog niet te koop
Eikenhof 5 7615 RB Nog niet te koop
Eikenhof 6 7615 RB Nog niet te koop
Eikenhof 7 7615 RB Nog niet te koop
Eikenhof 8 7615 RB Nog niet te koop
Eikenhof 9 7615 RB Nog niet te koop