Huizenmarkt Notre Dame in Tilburg (januari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Notre Dame

Woningmarkt Notre Dame

Notre Dame is een buurt in de wijk De Reit en plaats Tilburg binnen de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 6.135 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Notre Dame. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 360.506 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 21
Gemiddelde vraagprijs € 360.506
Percentage gezinnen met kinderen 16%

Verkoopduur woningen in Notre Dame

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Notre Dame is 29 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Notre Dame moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Notre Dame.

Woningen recent verkocht in Notre Dame

Er zijn recent 21 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Notre Dame. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Notre Dame.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Notre Dame. Een galerijflat in Notre Dame komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Notre Dame

In Notre Dame wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Notre Dame

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Notre Dame (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Notre Dame
Binnenring: Nederland

Notre Dame waar ligt dat?

Woningen te koop Notre Dame

Wil je een huis kopen in Notre Dame? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Notre Dame . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Notre Dame alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Notre Dame.

Bekijk hier alle koopwoningen in Notre Dame. Zoek je huurwoning in Notre Dame? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Notre Dame

Starterswoningen in Notre Dame zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Notre Dame zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Notre Dame zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Notre Dame? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Notre Dame

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Notre Dame is 3.297 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.034 euro).

Leeftijden Notre Dame

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Notre Dame vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Notre Dame

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Notre Dame. De buurt zelf valt binnen de wijk De Reit in de gemeente Tilburg.

Abdij- en Torenbuurt Universiteit Campus Kastelenbuurt Noord Kastelenbuurt Zuid Sportweg Notre Dame

Alle straten van Notre Dame

Notre Dame bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.