Dalem Zuid I

Alle informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Dalem Zuid I

Een eerste blik op Dalem Zuid I

Dalem Zuid I is een buurt in de gemeente Tilburg. Deze buurt telt volgens het CBS 3.930 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Dalem Zuid I. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 448.783 euro. Dit is gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 448.783
Percentage gezinnen met kinderen 54%

Verkoopduur woningen in Dalem Zuid I

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Dalem Zuid I is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Dalem Zuid I moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Dalem Zuid I.

Woningen recent verkocht in Dalem Zuid I

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Dalem Zuid I. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Dalem Zuid I.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Dalem Zuid I. Een eengezinswoning in Dalem Zuid I komt het meest (55%) voor. Daarna komt een galerijflat met 40% het meest voor.

Gezinssamenstelling Dalem Zuid I

In Dalem Zuid I wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Dalem Zuid I

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Dalem Zuid I (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Dalem Zuid I
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in Dalem Zuid I

Wil je een huis kopen in Dalem Zuid I? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Dalem Zuid I. Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Dalem Zuid I alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Dalem Zuid I.

Huizenprijzen in Dalem Zuid I

Starterswoningen in Dalem Zuid I zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Dalem Zuid I zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Dalem Zuid I zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Dalem Zuid I? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Dalem Zuid I

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Dalem Zuid I is 2.669 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.425 euro). De huidige gemiddelde m2 prijs van woningen in Dalem Zuid I is redelijk gelijk vergeleken met het gemiddelde van Nederland.

Leeftijden Dalem Zuid I

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Dalem Zuid I vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Dalem Zuid I

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Dalem Zuid I. De buurt zelf valt binnen de wijk Dalem Zuid in de gemeente Tilburg.

Dalem Zuid I Dalem Zuid II Stadsrand Dalem Zuid

Alle straten van Dalem Zuid I

Dalem Zuid I bestaat uit 15 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen