Huizenprijzen en de huizenmarkt Kern Axel in Axel

Begrijp de huizenprijzen in Kern Axel Terneuzen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kern Axel Terneuzen

Kern Axel is een buurt in de wijk Kern Axel en plaats Axel binnen de gemeente Terneuzen. Deze buurt telt volgens het CBS 7.075 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Axel. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 277.085 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 277.085
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Kern Axel

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kern Axel is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kern Axel moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kern Axel.

Woningen recent verkocht in Kern Axel

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kern Axel. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kern Axel.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Kern Axel. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Kern Axel

In Kern Axel wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kern Axel

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kern Axel (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kern Axel

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kern Axel vergeleken met de Terneuzen en Nederland.

Huizenprijzen in Kern Axel Terneuzen

Starterswoningen in Kern Axel Terneuzen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kern Axel Terneuzen zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kern Axel Terneuzen zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kern Axel Terneuzen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kern Axel Terneuzen

Wil je een huis kopen in Kern Axel Terneuzen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kern Axel Terneuzen . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kern Axel alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kern Axel.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Kern Axel Terneuzen.

Bekijk alle koopwoningen in Kern Axel Terneuzen. Zoek je huurwoning in Kern Axel Terneuzen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kern Axel

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kern Axel is 2.259 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.938 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kern Axel

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kern Axel vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kern Axel

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kern Axel. De buurt zelf valt binnen de wijk Kern Axel in de gemeente Terneuzen.

Kern Axel

Alle straten van Kern Axel

Kern Axel bestaat uit 1 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Straat
Marijkestraat