De Huizenmarkt in Elsloo (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Elsloo

Woningmarkt Elsloo

Elsloo is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 23 woningen te koop en zijn er recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 359.317 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 23
Woningen recent verkocht 43
Gemiddelde vraagprijs € 359.317
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Elsloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elsloo is 60 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elsloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elsloo

Er zijn recent 43 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elsloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elsloo. Een eengezinswoning in Elsloo komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elsloo

In Elsloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elsloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elsloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Elsloo
Binnenring: Nederland

Elsloo waar ligt dat?

Woningen te koop Elsloo

Wil je een huis kopen in Elsloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elsloo . Er staan momenteel 23 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elsloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elsloo.

Bekijk hier alle koopwoningen in Elsloo. Zoek je huurwoning in Elsloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Elsloo

Starterswoningen in Elsloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elsloo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elsloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Elsloo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Elsloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elsloo is 2.084 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.544 euro).

Leeftijden Elsloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elsloo vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van Elsloo

Elsloo bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.