Huizenprijzen en de huizenmarkt in Elsloo

Begrijp de huizenprijzen in Elsloo met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Elsloo

Elsloo is een plaats in de gemeente Ooststellingwerf. Deze plaats telt volgens het CBS 25.455 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsloo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 307.631 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 42
Gemiddelde vraagprijs € 307.631
Percentage gezinnen met kinderen 34%

Verkoopduur woningen in Elsloo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Elsloo is 43 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Elsloo kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Elsloo

Er zijn recent 42 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Elsloo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Elsloo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Elsloo. Een eengezinswoning in Elsloo komt het meest (61%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling Elsloo

In Elsloo wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Elsloo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Elsloo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Elsloo

Starterswoningen in Elsloo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Elsloo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Elsloo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Elsloo? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Elsloo

Wil je een huis kopen in Elsloo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Elsloo . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Elsloo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Elsloo.

Bekijk alle koopwoningen in Elsloo. Zoek je huurwoning in Elsloo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Elsloo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Elsloo is 1.042 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.396 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Elsloo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Elsloo vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Elsloo

Elsloo bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.