Huizenmarkt Buitengebied Onna in Onna (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Buitengebied Onna

Woningmarkt Buitengebied Onna

Buitengebied Onna is een buurt in de wijk Onna en plaats Onna binnen de gemeente Steenwijkerland. Deze buurt telt volgens het CBS 315 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Onna. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 566.565 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 566.565
Percentage gezinnen met kinderen 38%

Verkoopduur woningen in Buitengebied Onna

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Buitengebied Onna is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Buitengebied Onna kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Buitengebied Onna

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Buitengebied Onna. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Buitengebied Onna.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Buitengebied Onna. Een eengezinswoning in Buitengebied Onna komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Buitengebied Onna

In Buitengebied Onna wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Buitengebied Onna

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Buitengebied Onna (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Buitengebied Onna
Binnenring: Nederland

Buitengebied Onna waar ligt dat?

Woningen te koop Buitengebied Onna

Wil je een huis kopen in Buitengebied Onna? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Buitengebied Onna . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Buitengebied Onna alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Buitengebied Onna.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Buitengebied Onna.

Bekijk hier alle koopwoningen in Buitengebied Onna. Zoek je huurwoning in Buitengebied Onna? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Buitengebied Onna

Starterswoningen in Buitengebied Onna zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Buitengebied Onna zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Buitengebied Onna zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Buitengebied Onna? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Buitengebied Onna

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Buitengebied Onna is 2.931 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (3.007 euro).

Leeftijden Buitengebied Onna

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Buitengebied Onna vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Buitengebied Onna

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Buitengebied Onna. De buurt zelf valt binnen de wijk Onna in de gemeente Steenwijkerland.

Onna Buitengebied Onna

Alle straten van Buitengebied Onna

Buitengebied Onna bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.