logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Kruisland in Kruisland

Begrijp de huizenprijzen in Kruisland Steenbergen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Kruisland Steenbergen

Kruisland is een buurt in de wijk Kruisland en plaats Kruisland binnen de gemeente Steenbergen. Deze buurt telt volgens het CBS 2.470 inwoners. Momenteel staan er 9 woningen te koop en zijn er recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruisland. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 472.082 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 9
Woningen recent verkocht 14
Gemiddelde vraagprijs € 472.082
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Kruisland

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kruisland is 28 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kruisland moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kruisland.

Woningen recent verkocht in Kruisland

Er zijn recent 14 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kruisland. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kruisland.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kruisland. Een eengezinswoning in Kruisland komt het meest (91%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kruisland

In Kruisland wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kruisland

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kruisland (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Kruisland

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kruisland vergeleken met de Steenbergen en Nederland.

Huizenprijzen in Kruisland Steenbergen

Starterswoningen in Kruisland Steenbergen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kruisland Steenbergen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kruisland Steenbergen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Kruisland Steenbergen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Kruisland Steenbergen

Wil je een huis kopen in Kruisland Steenbergen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kruisland Steenbergen . Er staan momenteel 9 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kruisland alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kruisland.

Bekijk alle koopwoningen in Kruisland Steenbergen. Zoek je huurwoning in Kruisland Steenbergen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Kruisland

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kruisland is 3.251 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.152 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Kruisland

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kruisland vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kruisland

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kruisland. De buurt zelf valt binnen de wijk Kruisland in de gemeente Steenbergen.

Kruisland Kruislandse polders

Alle straten van Kruisland

Kruisland bestaat uit 36 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.