Huizenmarkt Alteveer Buitengebied in Stadskanaal (april 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Alteveer Buitengebied

Woningmarkt Alteveer Buitengebied

Alteveer Buitengebied is een buurt in de wijk Alteveer en plaats Stadskanaal binnen de gemeente Stadskanaal. Deze buurt telt volgens het CBS 1.150 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alteveer Buitengebied. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 389.122 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 389.122
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Alteveer Buitengebied

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Alteveer Buitengebied is 32 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Alteveer Buitengebied moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Alteveer Buitengebied.

Woningen recent verkocht in Alteveer Buitengebied

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Alteveer Buitengebied. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Alteveer Buitengebied.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Alteveer Buitengebied. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Alteveer Buitengebied. Een eengezinswoning in Alteveer Buitengebied komt het meest (60%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 36% het meest voor.

Gezinssamenstelling Alteveer Buitengebied

In Alteveer Buitengebied wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Alteveer Buitengebied

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Alteveer Buitengebied (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Alteveer Buitengebied
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Alteveer Buitengebied

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Alteveer Buitengebied vergeleken met de Stadskanaal en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Alteveer Buitengebied waar ligt dat?

Woningen te koop Alteveer Buitengebied

Wil je een huis kopen in Alteveer Buitengebied? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Alteveer Buitengebied . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Alteveer Buitengebied alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Alteveer Buitengebied.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Alteveer Buitengebied.

Bekijk hier alle koopwoningen in Alteveer Buitengebied. Zoek je huurwoning in Alteveer Buitengebied? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Alteveer Buitengebied

Starterswoningen in Alteveer Buitengebied zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Alteveer Buitengebied zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Alteveer Buitengebied zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Alteveer Buitengebied? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Alteveer Buitengebied

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Alteveer Buitengebied is 3.337 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.665 euro).

Leeftijden Alteveer Buitengebied

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Alteveer Buitengebied vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Alteveer Buitengebied

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Alteveer Buitengebied. De buurt zelf valt binnen de wijk Alteveer in de gemeente Stadskanaal.

Alteveer Alteveer Buitengebied

Alle straten van Alteveer Buitengebied

Alteveer Buitengebied bestaat uit 12 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.