Huizenprijzen en de huizenmarkt De Trisken in Drachten

Begrijp de huizenprijzen in De Trisken Smallingerland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in De Trisken Smallingerland

De Trisken is een buurt in de wijk Drachten en plaats Drachten binnen de gemeente Smallingerland. Deze buurt telt volgens het CBS 45.080 inwoners. Momenteel staan er 7 woningen te koop en zijn er recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Trisken. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 265.286 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 7
Woningen recent verkocht 15
Gemiddelde vraagprijs € 265.286
Percentage gezinnen met kinderen 33%

Verkoopduur woningen in De Trisken

De gemiddelde verkoopduur van huizen in De Trisken is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in De Trisken moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in De Trisken.

Woningen recent verkocht in De Trisken

Er zijn recent 15 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in De Trisken. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond De Trisken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in De Trisken. Een eengezinswoning in De Trisken komt het meest (87%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 7% het meest voor.

Gezinssamenstelling De Trisken

In De Trisken wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat De Trisken

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van De Trisken (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers De Trisken

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van De Trisken vergeleken met de Smallingerland en Nederland.

Huizenprijzen in De Trisken Smallingerland

Starterswoningen in De Trisken Smallingerland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in De Trisken Smallingerland zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in De Trisken Smallingerland zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in De Trisken Smallingerland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop De Trisken Smallingerland

Wil je een huis kopen in De Trisken Smallingerland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in De Trisken Smallingerland . Er staan momenteel 7 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in De Trisken alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in De Trisken.

Bekijk alle koopwoningen in De Trisken Smallingerland. Zoek je huurwoning in De Trisken Smallingerland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in De Trisken

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in De Trisken is 2.297 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.098 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden De Trisken

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in De Trisken vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom De Trisken

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom De Trisken. De buurt zelf valt binnen de wijk Drachten in de gemeente Smallingerland.

Centrum De Wiken De Singels De Drait De Wiken-Oost De Venen De Folgeren De Swetten De Bouwen Noordoost De Haven Buitengebied Drachten De Trisken Fennepark Himsterhout Bedrijvenpark Vrijburg Burmaniapark

Alle straten van De Trisken

De Trisken bestaat uit 8 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.