Alle woningmarktinfo Oostburg

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oostburg

Een eerste blik op Oostburg

Oostburg is een buurt in de gemeente Sluis. Deze buurt telt volgens het CBS 4.715 inwoners. Momenteel staan er 11 woningen te koop en zijn er recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostburg. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 271.943 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 11
Woningen recent verkocht 6
Gemiddelde vraagprijs € 271.943
Percentage gezinnen met kinderen 27%

Verkoopduur woningen in Oostburg

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oostburg is 22 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oostburg moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oostburg.

Woningen recent verkocht in Oostburg

Er zijn recent 6 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oostburg. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oostburg.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oostburg. Een eengezinswoning in Oostburg komt het meest (83%) voor. Daarna komt een bungalow met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oostburg

In Oostburg wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oostburg

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oostburg (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oostburg
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oostburg

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oostburg vergeleken met de Sluis en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Oostburg

Wil je een huis kopen in Oostburg? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oostburg . Er staan momenteel 11 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oostburg alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oostburg.

Zoek je huurwoning in Oostburg? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oostburg.

Huizenprijzen in Oostburg

Starterswoningen in Oostburg zijn goed te vinden. Woningen in het middensegment in Oostburg zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oostburg zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oostburg? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oostburg

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oostburg is 2.130 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.957 euro).

Leeftijden Oostburg

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oostburg vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oostburg

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oostburg. De buurt zelf valt binnen de wijk Oostburg in de gemeente Sluis.

Oostburg Verspreide huizen Oostburg

Alle straten van Oostburg

Oostburg bestaat uit 107 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen