Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen ten westen van Gemonde in Gemonde

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel

Verspreide huizen ten westen van Gemonde is een buurt in de wijk Gemonde en plaats Gemonde binnen de gemeente Sint-Michielsgestel. Deze buurt telt volgens het CBS 2.215 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en is er recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen ten westen van Gemonde. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 880.158 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 1
Gemiddelde vraagprijs € 880.158
Percentage gezinnen met kinderen 43%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde is 12 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen ten westen van Gemonde moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen ten westen van Gemonde.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen ten westen van Gemonde

Er is recent 1 woning verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen ten westen van Gemonde. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen ten westen van Gemonde.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde. Een eengezinswoning in Verspreide huizen ten westen van Gemonde komt het meest (50%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 31% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen ten westen van Gemonde

In Verspreide huizen ten westen van Gemonde wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen ten westen van Gemonde

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen ten westen van Gemonde (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen ten westen van Gemonde

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen ten westen van Gemonde vergeleken met de Sint-Michielsgestel en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel

Starterswoningen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen ten westen van Gemonde alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen ten westen van Gemonde Sint-Michielsgestel? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen ten westen van Gemonde

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen ten westen van Gemonde is 4.011 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (7.511 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen ten westen van Gemonde

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen ten westen van Gemonde vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen ten westen van Gemonde

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen ten westen van Gemonde. De buurt zelf valt binnen de wijk Gemonde in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Gemonde Verspreide huizen ten oosten van Gemonde Verspreide huizen ten westen van Gemonde

Alle straten van Verspreide huizen ten westen van Gemonde

Verspreide huizen ten westen van Gemonde bestaat uit 20 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.