logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Oploo in Oploo

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Oploo Sint Anthonis met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Oploo Sint Anthonis

Verspreide huizen Oploo is een buurt in de wijk Oploo en plaats Oploo binnen de gemeente Sint Anthonis. Deze buurt telt volgens het CBS 1.840 inwoners. Momenteel staan er 0 woningen te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oploo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 449.848 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 0
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 449.848
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Oploo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Oploo is 30 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Oploo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Oploo.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Oploo

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oploo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Oploo.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Oploo. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Oploo

In Verspreide huizen Oploo wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Oploo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Oploo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Oploo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Oploo vergeleken met de Sint Anthonis en Nederland.

Woningen te koop Verspreide huizen Oploo Sint Anthonis

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Oploo Sint Anthonis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Oploo Sint Anthonis . Er staan momenteel 0 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Oploo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Oploo.

Er staan momenteel geen woningen te koop in Verspreide huizen Oploo Sint Anthonis.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Oploo Sint Anthonis. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Oploo Sint Anthonis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Oploo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Oploo is 1.125 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (1.020 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Oploo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Oploo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Oploo

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Oploo. De buurt zelf valt binnen de wijk Oploo in de gemeente Sint Anthonis.

Oploo Verspreide huizen Oploo