De Huizenmarkt gemeente Sint Anthonis (december 2022)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Sint Anthonis

Woningmarkt Sint Anthonis

Sint Anthonis is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. Deze gemeente telt volgens het CBS 11.595 inwoners. Momenteel staan er 37 woningen te koop en zijn er recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anthonis. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 37
Woningen recent verkocht 35
Gemiddelde vraagprijs € 485.786
Percentage gezinnen met kinderen 40%

Verkoopduur woningen in Sint Anthonis

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Sint Anthonis is 36 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Sint Anthonis kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Sint Anthonis

Er zijn recent 35 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Sint Anthonis. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Sint Anthonis.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Sint Anthonis. Een eengezinswoning in Sint Anthonis komt het meest (68%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 11% het meest voor.

Gezinssamenstelling Sint Anthonis

In Sint Anthonis wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Sint Anthonis

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Sint Anthonis (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Sint Anthonis
Binnenring: Nederland

Sint Anthonis waar ligt dat?

Woningen te koop Sint Anthonis

Wil je een huis kopen in Sint Anthonis? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Sint Anthonis . Er staan momenteel 37 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Sint Anthonis alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Sint Anthonis.

Bekijk hier alle koopwoningen in Sint Anthonis. Zoek je huurwoning in Sint Anthonis? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Sint Anthonis

Starterswoningen in Sint Anthonis zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Sint Anthonis zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Sint Anthonis zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Sint Anthonis? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Sint Anthonis

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Sint Anthonis is 3.152 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (2.745 euro).

Leeftijden Sint Anthonis

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Sint Anthonis vergeleken met de rest van Nederland.

Plaatsen binnen gemeente Sint Anthonis

De gemeente Sint Anthonis telt 8 plaatsen.

Landhorst Ledeacker Oploo Rijkevoort-De Walsert Sint Anthonis Stevensbeek Wanroij Westerbeek

Alle wijken van Sint Anthonis

Sint Anthonis bestaat uit 6 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.