Alle woningmarktinfo Oploo in Sint Anthonis

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in Oploo

Een eerste blik op Oploo

Oploo is een wijk in de gemeente Sint Anthonis. Deze wijk telt volgens het CBS 1.840 inwoners. Momenteel staan er 6 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in Oploo. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 397.443 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 6
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 397.443
Percentage gezinnen met kinderen 41%

Verkoopduur woningen in Oploo

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oploo is 16 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oploo moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oploo.

Woningen recent verkocht in Oploo

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oploo. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oploo.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oploo. Een eengezinswoning in Oploo komt het meest (58%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 16% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oploo

In Oploo wonen relatief veel gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat Oploo

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van Oploo (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Oploo
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Oploo

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oploo vergeleken met de Sint Anthonis en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Woningen te koop in Oploo

Wil je een huis kopen in Oploo? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oploo . Er staan momenteel 6 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oploo alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oploo.

Zoek je huurwoning in Oploo? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in Oploo.

Huizenprijzen in Oploo

Starterswoningen in Oploo zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Oploo zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oploo zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Oploo? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Oploo

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oploo is 2.181 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.281 euro).

Leeftijden Oploo

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oploo vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten in Oploo

Stedelijk Hip, landelijk buiten wonen of stijlvol wonen in Oploo? Ontdek ook de buurten binnen de wijk Oploo

Oploo Verspreide huizen Oploo

Instellingen zijn opgeslagen