logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Verspreide huizen Serooskerke in Serooskerke

Begrijp de huizenprijzen in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland

Verspreide huizen Serooskerke is een buurt in de wijk Serooskerke en plaats Serooskerke binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze buurt telt volgens het CBS 265 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Serooskerke. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 970.204 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 0
Gemiddelde vraagprijs € 970.204
Percentage gezinnen met kinderen 23%

Verkoopduur woningen in Verspreide huizen Serooskerke

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Verspreide huizen Serooskerke is 15 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Verspreide huizen Serooskerke moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Verspreide huizen Serooskerke.

Woningen recent verkocht in Verspreide huizen Serooskerke

Er zijn recent 0 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Serooskerke. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Verspreide huizen Serooskerke.

Er zijn momenteel geen recente verkochte woningen of woningen verkocht onder voorbehoud in Verspreide huizen Serooskerke. Klik hier om andere verkochte woningen te bekijken.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Verspreide huizen Serooskerke. Een woonboerderij in Verspreide huizen Serooskerke komt het meest (45%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 27% het meest voor.

Gezinssamenstelling Verspreide huizen Serooskerke

In Verspreide huizen Serooskerke wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Verspreide huizen Serooskerke

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Verspreide huizen Serooskerke (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Verspreide huizen Serooskerke

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Verspreide huizen Serooskerke vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland zijn vrijwel niet beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Verspreide huizen Serooskerke alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Verspreide huizen Serooskerke.

Bekijk alle koopwoningen in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Verspreide huizen Serooskerke Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Verspreide huizen Serooskerke

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Verspreide huizen Serooskerke is 9.043 euro. Dit is nagenoeg gelijk vergeleken met vorige jaar (9.043 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Verspreide huizen Serooskerke

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Verspreide huizen Serooskerke vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Verspreide huizen Serooskerke

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Verspreide huizen Serooskerke. De buurt zelf valt binnen de wijk Serooskerke in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Serooskerke Verspreide huizen Serooskerke

Alle straten van Verspreide huizen Serooskerke

Verspreide huizen Serooskerke bestaat uit 6 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.