Huizenmarkt Kerkwerve in Kerkwerve (maart 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kerkwerve

Woningmarkt Kerkwerve

Kerkwerve is een buurt in de wijk Kerkwerve en plaats Kerkwerve binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze buurt telt volgens het CBS 995 inwoners. Momenteel staan er 4 woningen te koop en zijn er recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwerve. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 379.905 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 4
Woningen recent verkocht 5
Gemiddelde vraagprijs € 379.905
Percentage gezinnen met kinderen 39%

Verkoopduur woningen in Kerkwerve

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kerkwerve is 39 dagen. Dit is langer vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kerkwerve kan je mogelijk met een wat lager bod doen dan de vraagprijs.

Woningen recent verkocht in Kerkwerve

Er zijn recent 5 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kerkwerve. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kerkwerve.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kerkwerve. Een eengezinswoning in Kerkwerve komt het meest (88%) voor. Daarna komt een woonboerderij met 4% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kerkwerve

In Kerkwerve wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kerkwerve

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kerkwerve (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kerkwerve
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kerkwerve

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kerkwerve vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kerkwerve waar ligt dat?

Woningen te koop Kerkwerve

Wil je een huis kopen in Kerkwerve? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kerkwerve . Er staan momenteel 4 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kerkwerve alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kerkwerve.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kerkwerve. Zoek je huurwoning in Kerkwerve? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kerkwerve

Starterswoningen in Kerkwerve zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Kerkwerve zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kerkwerve zijn redelijk beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kerkwerve? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kerkwerve

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kerkwerve is 2.894 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.974 euro).

Leeftijden Kerkwerve

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kerkwerve vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kerkwerve

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kerkwerve. De buurt zelf valt binnen de wijk Kerkwerve in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Kerkwerve Verspreide huizen Kerkwerve

Alle straten van Kerkwerve

Kerkwerve bestaat uit 19 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.