logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Bruinisse in Bruinisse

Begrijp de huizenprijzen in Bruinisse Schouwen-Duiveland met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Bruinisse Schouwen-Duiveland

Bruinisse is een buurt in de wijk Bruinisse en plaats Bruinisse binnen de gemeente Schouwen-Duiveland. Deze buurt telt volgens het CBS 3.790 inwoners. Momenteel staat er 1 woning te koop en zijn er recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruinisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 383.162 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 1
Woningen recent verkocht 16
Gemiddelde vraagprijs € 383.162
Percentage gezinnen met kinderen 35%

Verkoopduur woningen in Bruinisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Bruinisse is 33 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Bruinisse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Bruinisse.

Woningen recent verkocht in Bruinisse

Er zijn recent 16 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Bruinisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Bruinisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Bruinisse. Een eengezinswoning in Bruinisse komt het meest (95%) voor. Daarna komt een villa met 3% het meest voor.

Gezinssamenstelling Bruinisse

In Bruinisse wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Bruinisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Bruinisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Bruinisse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Bruinisse vergeleken met de Schouwen-Duiveland en Nederland.

Huizenprijzen in Bruinisse Schouwen-Duiveland

Starterswoningen in Bruinisse Schouwen-Duiveland zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Bruinisse Schouwen-Duiveland zijn redelijk beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Bruinisse Schouwen-Duiveland zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Bruinisse Schouwen-Duiveland? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Bruinisse Schouwen-Duiveland

Wil je een huis kopen in Bruinisse Schouwen-Duiveland? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Bruinisse Schouwen-Duiveland . Er staat momenteel 1 woning te koop. We geven bij elke huis te koop in Bruinisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Bruinisse.

Bekijk alle koopwoningen in Bruinisse Schouwen-Duiveland. Zoek je huurwoning in Bruinisse Schouwen-Duiveland? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Bruinisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Bruinisse is 2.736 euro. Dit is een daling vergeleken met vorige jaar (2.801 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Bruinisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Bruinisse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Bruinisse

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Bruinisse. De buurt zelf valt binnen de wijk Bruinisse in de gemeente Schouwen-Duiveland.

Bruinisse Recreatiegebied Verspreide huizen Bruinisse

Alle straten van Bruinisse

Bruinisse bestaat uit 67 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.