Alle woningmarktinfo 's-Hertogenbosch in gemeente 's-Hertogenbosch

Informatie over de woningmarkt, inwoners en woningen in 's-Hertogenbosch

Een eerste blik op 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch is een plaats in de gemeente 's-Hertogenbosch. Deze plaats telt volgens het CBS 153.405 inwoners. Momenteel staan er 474 woningen te koop en zijn er recent 1.417 woningen verkocht of verkocht onder voorboud in 's-Hertogenbosch. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 448.109 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 474
Woningen recent verkocht 1.417
Gemiddelde vraagprijs € 448.109
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in 's-Hertogenbosch

De gemiddelde verkoopduur van huizen in 's-Hertogenbosch is 27 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in 's-Hertogenbosch moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in 's-Hertogenbosch.

Woningen recent verkocht in 's-Hertogenbosch

Er zijn recent 1.417 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in 's-Hertogenbosch. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond 's-Hertogenbosch.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in 's-Hertogenbosch. Een portiekflat in 's-Hertogenbosch komt het meest (30%) voor. Daarna komt een eengezinswoning met 25% het meest voor.

Gezinssamenstelling 's-Hertogenbosch

In 's-Hertogenbosch wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgelijke staat 's-Hertogenbosch

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgelijke staat van 's-Hertogenbosch (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: 's-Hertogenbosch
Binnenring: Nederland

Woningen te koop in 's-Hertogenbosch

Wil je een huis kopen in 's-Hertogenbosch? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in 's-Hertogenbosch . Er staan momenteel 474 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in 's-Hertogenbosch alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in 's-Hertogenbosch.

Zoek je huurwoning in 's-Hertogenbosch? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen in 's-Hertogenbosch.

Huizenprijzen in 's-Hertogenbosch

Starterswoningen in 's-Hertogenbosch zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in 's-Hertogenbosch zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in 's-Hertogenbosch zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in 's-Hertogenbosch? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs 's-Hertogenbosch

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in 's-Hertogenbosch is 3.212 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.168 euro).

Leeftijden 's-Hertogenbosch

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in 's-Hertogenbosch vergeleken met de rest van Nederland.

Alle wijken van 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.

Instellingen zijn opgeslagen