Huizenprijzen en de huizenmarkt in Rosmalen

Begrijp de huizenprijzen in Rosmalen met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Rosmalen

Rosmalen is een plaats in de gemeente 's-Hertogenbosch. Deze plaats telt volgens het CBS 153.405 inwoners. Momenteel staan er 56 woningen te koop en zijn er recent 208 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rosmalen. De gemiddelde vraagprijs van woningen is momenteel 567.782 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland

Woningen te koop 56
Woningen recent verkocht 208
Gemiddelde vraagprijs € 567.782
Percentage gezinnen met kinderen 36%

Verkoopduur woningen in Rosmalen

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Rosmalen is 19 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Rosmalen moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Rosmalen.

Woningen recent verkocht in Rosmalen

Er zijn recent 208 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Rosmalen. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Rosmalen.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Rosmalen. Een eengezinswoning in Rosmalen komt het meest (67%) voor. Daarna komt een portiekflat met 14% het meest voor.

Gezinssamenstelling Rosmalen

In Rosmalen wonen een gemiddeld aantal gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Rosmalen

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Rosmalen (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Huizenprijzen in Rosmalen

Starterswoningen in Rosmalen zijn slechts beperkt te vinden. Woningen in het middensegment in Rosmalen zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Rosmalen zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Rosmalen? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Rosmalen

Wil je een huis kopen in Rosmalen? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Rosmalen . Er staan momenteel 56 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Rosmalen alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Rosmalen.

Bekijk alle koopwoningen in Rosmalen. Zoek je huurwoning in Rosmalen? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Rosmalen

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Rosmalen is 3.846 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.778 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Rosmalen

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Rosmalen vergeleken met de rest van Nederland.

Wijken van Rosmalen

Rosmalen bestaat uit 14 wijken. Voor elke wijk hebben wij informatie beschikbaar over de woningen die te koop staan, de huizenprijzen, de huizenmarkt en de inwoners. Klik op één van de volgende wijken voor meer informatie.