Huizenmarkt Kijkduin in Den Haag (februari 2023)

Informatie over de woningmarkt, huizenprijzen en woningen te koop in Kijkduin

Woningmarkt Kijkduin

Kijkduin is een buurt in de wijk Kijkduin en Ockenburgh en plaats Den Haag binnen de gemeente 's-Gravenhage. Deze buurt telt volgens het CBS 2.345 inwoners. Momenteel staan er 3 woningen te koop en zijn er recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kijkduin. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 999.439 euro. Dit is boven gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 3
Woningen recent verkocht 12
Gemiddelde vraagprijs € 999.439
Percentage gezinnen met kinderen 26%

Verkoopduur woningen in Kijkduin

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Kijkduin is 20 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Kijkduin moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Kijkduin.

Woningen recent verkocht in Kijkduin

Er zijn recent 12 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Kijkduin. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Kijkduin.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Kijkduin. Een portiekflat in Kijkduin komt het meest (31%) voor. Daarna komt een bovenwoning met 18% het meest voor.

Gezinssamenstelling Kijkduin

In Kijkduin wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Kijkduin

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Kijkduin (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Buitenring: Kijkduin
Binnenring: Nederland

Veiligheid en misdaadcijfers Kijkduin

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Kijkduin vergeleken met de 's-Gravenhage en Nederland.

Aantal geregistreerde delicten per 1000 inwoners (bron: CBS)

Kijkduin waar ligt dat?

Woningen te koop Kijkduin

Wil je een huis kopen in Kijkduin? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Kijkduin . Er staan momenteel 3 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Kijkduin alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Kijkduin.

Bekijk hier alle koopwoningen in Kijkduin. Zoek je huurwoning in Kijkduin? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Huizenprijzen in Kijkduin

Starterswoningen in Kijkduin zijn moeilijk te vinden. Woningen in het middensegment in Kijkduin zijn slechts beperkt beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Kijkduin zijn goed beschikbaar.

Wat is mijn woning waard in Kijkduin? Ontdek het met de gratis online waardebepaling voor jouw huis. Klik hier voor meer informatie.

Gemiddelde vierkantemeterprijs Kijkduin

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Kijkduin is 6.161 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (5.423 euro).

Leeftijden Kijkduin

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Kijkduin vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Kijkduin

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Kijkduin. De buurt zelf valt binnen de wijk Kijkduin en Ockenburgh in de gemeente 's-Gravenhage.

Ockenburgh Kijkduin

Alle straten van Kijkduin

Kijkduin bestaat uit 25 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.