logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Oud Mathenesse in Rotterdam

Begrijp de huizenprijzen in Oud Mathenesse Rotterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Oud Mathenesse Rotterdam

Oud Mathenesse is een buurt in de wijk Delfshaven en plaats Rotterdam binnen de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 76.990 inwoners. Momenteel staan er 28 woningen te koop en zijn er recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Mathenesse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 226.725 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 28
Woningen recent verkocht 45
Gemiddelde vraagprijs € 226.725
Percentage gezinnen met kinderen 28%

Verkoopduur woningen in Oud Mathenesse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Oud Mathenesse is 24 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Oud Mathenesse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Oud Mathenesse.

Woningen recent verkocht in Oud Mathenesse

Er zijn recent 45 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Oud Mathenesse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Oud Mathenesse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Oud Mathenesse. Een portiekflat in Oud Mathenesse komt het meest (60%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 22% het meest voor.

Gezinssamenstelling Oud Mathenesse

In Oud Mathenesse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Oud Mathenesse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Oud Mathenesse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Oud Mathenesse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Oud Mathenesse vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Huizenprijzen in Oud Mathenesse Rotterdam

Starterswoningen in Oud Mathenesse Rotterdam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Oud Mathenesse Rotterdam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Oud Mathenesse Rotterdam zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Oud Mathenesse Rotterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Oud Mathenesse Rotterdam

Wil je een huis kopen in Oud Mathenesse Rotterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Oud Mathenesse Rotterdam . Er staan momenteel 28 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Oud Mathenesse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Oud Mathenesse.

Bekijk alle koopwoningen in Oud Mathenesse Rotterdam. Zoek je huurwoning in Oud Mathenesse Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Oud Mathenesse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Oud Mathenesse is 3.674 euro. Dit is een forse stijging vergeleken met vorige jaar (3.398 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Oud Mathenesse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Oud Mathenesse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Oud Mathenesse

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Oud Mathenesse. De buurt zelf valt binnen de wijk Delfshaven in de gemeente Rotterdam.

Delfshaven Bospolder Tussendijken Spangen Nieuwe Westen Middelland Oud Mathenesse Witte Dorp Schiemond

Alle straten van Oud Mathenesse

Oud Mathenesse bestaat uit 39 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.