logo Huispedia

Huizenprijzen en de huizenmarkt Carnisse in Rotterdam

Begrijp de huizenprijzen in Carnisse Rotterdam met alle informatie en grafieken over actuele huizenprijzen, buurtinformatie, recent verkochte woningen en meer.

Huizenmarkt in Carnisse Rotterdam

Carnisse is een buurt in de wijk Charlois en plaats Rotterdam binnen de gemeente Rotterdam. Deze buurt telt volgens het CBS 70.860 inwoners. Momenteel staan er 69 woningen te koop en zijn er recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Carnisse. De gemiddelde vraagprijs van woningen is 231.945 euro. Dit is onder gemiddeld vergeleken met Nederland.

Woningen te koop 69
Woningen recent verkocht 108
Gemiddelde vraagprijs € 231.945
Percentage gezinnen met kinderen 29%

Verkoopduur woningen in Carnisse

De gemiddelde verkoopduur van huizen in Carnisse is 25 dagen. Dit is sneller vergeleken met het gemiddelde van Nederland. Een bod doen op huis in Carnisse moet je mogelijk wat hoger doen dan de vraagprijs om kans te maken op een woning in Carnisse.

Woningen recent verkocht in Carnisse

Er zijn recent 108 woningen verkocht of verkocht onder voorbehoud in Carnisse. Hieronder de meest recente verkochte huizen in en rond Carnisse.

Meeste voorkomende type woningen

In de onderstaande grafiek zie je de meest voorkomende type woningen in Carnisse. Een portiekflat in Carnisse komt het meest (62%) voor. Daarna komt een benedenwoning met 24% het meest voor.

Gezinssamenstelling Carnisse

In Carnisse wonen relatief weinig gezinnen met kinderen vergeleken met de rest van Nederland.

Verdeling burgerlijke staat Carnisse

In onderstaande grafiek zie je de verdeling burgerlijke staat van Carnisse (buitenste ring) vergeleken met Nederland (binnenste ring).

Veiligheid en misdaadcijfers Carnisse

Wonen in een veilige buurt? In Nederland kan je overal veilig wonen, zeker vergeleken met andere landen. Neem de onderstaande cijfers dan ook niet te zwaar. Het geeft een relatief beeld van de veiligheid van Carnisse vergeleken met de Rotterdam en Nederland.

Huizenprijzen in Carnisse Rotterdam

Starterswoningen in Carnisse Rotterdam zijn redelijk te vinden. Woningen in het middensegment in Carnisse Rotterdam zijn goed beschikbaar. En woningen in het hogere segment in Carnisse Rotterdam zijn slechts beperkt beschikbaar.

Wat is mijn huis waard in Carnisse Rotterdam? Bereken online gratis wat je huis nu waard is.

Woningen te koop Carnisse Rotterdam

Wil je een huis kopen in Carnisse Rotterdam? Bekijk ons woningaanbod en zie wat er te koop staat in Carnisse Rotterdam . Er staan momenteel 69 woningen te koop. We geven bij elke huis te koop in Carnisse alle benodigde informatie plus een hoop extra. Zo krijg je daarbij ook gratis de online woningwaarde indicatie voor alle woningen in Carnisse.

Bekijk alle koopwoningen in Carnisse Rotterdam. Zoek je huurwoning in Carnisse Rotterdam? Bekijk hier ons aanbod huurwoningen.

Gemiddelde m2 prijs in Carnisse

De gemiddelde vierkantemeterprijs van woningen in Carnisse is 3.605 euro. Dit is een stijging vergeleken met vorige jaar (3.568 euro). Benieuwd wat een specifieke woning waard is? Je kan de woningwaarde berekenen via onze gratis rekentool.

Leeftijden Carnisse

In de onderstaande grafiek zie je de verdeling van leeftijden in Carnisse vergeleken met de rest van Nederland.

Buurten rondom Carnisse

Hip of juist landelijk wonen? Ontdek ook de buurten rondom Carnisse. De buurt zelf valt binnen de wijk Charlois in de gemeente Rotterdam.

Charlois Zuidrand Tarwewijk Carnisse Zuidwijk Oud Charlois Wielewaal Zuidplein Pendrecht Zuiderpark Heijplaat

Alle straten van Carnisse

Carnisse bestaat uit 49 straten. Voor elke straat hebben wij informatie over de woningen die te koop staan, de woningmarkttrends en de inwoners. Klik op één van de volgende straten voor meer informatie.